pijler hoger in Google

Meer klanten krijgen via je website!

Hé, hoe is het met jou? Ben je tevreden met het aantal klanten dat je krijgt via je website? Gefeliciteerd! Ga snel verder met geld verdienen.

Ben je niet tevreden? Dan zit je hier helemaal goed. Ik heb voor jou een video gemaakt waarin ik uitleg hoe Google werkt en wat wel en niet aan te raden is. Ik geef je de sleutel tot het geheim om hoger in Google te komen.

Wil jij weten welke sleutel dit is? Schrijf je dan in om de gratis video te ontvangen. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je regelmatig tips over het optimaliseren van je website.

pijler hoger in Google

Schrijf je in en ontvang de gratis video “Hoger in Google”

Addy Vader van Dainamics

Over Addy

Mijn naam is Addy Vader van Dainamics. SEO heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn werk als webbouwer. Elke website die ik opleverde, heb ik volgens de op dat moment geldende regels voor SEO-vriendelijkheid gemaakt. In de loop van de tijd zijn die regels regelmatig veranderd. Ik heb nog meegemaakt dat je tot wel 20 zoekwoorden moest bedenken per pagina en moest zorgen dat allerlei zoekmachines de website gingen indexeren. Het hierin wegwijs maken van mijn klanten is altijd onderdeel van mijn werk geweest. Omdat ik alle ontwikkelingen op de voet volg en onlangs nog een training heb gevolgd, kun je zeggen dat ik een expert ben geworden op het gebied van SEO.

Ik heb al vaak uitleg gegeven over allerlei aspecten van SEO en ik vind het superleuk om al mijn kennis te delen. Omdat de vraag over vindbaarheid in Google telkens terugkomt heb ik besloten hier een minicursus van te maken. Dit is een 4-delige serie geworden waarbij de eerste video gratis is. Schrijf je in als je deze video wilt ontvangen.

Over Addy

Mijn naam is Addy Vader van Dainamics. SEO heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn werk als webbouwer. Elke website die ik opleverde, heb ik volgens de op dat moment geldende regels voor SEO-vriendelijkheid gemaakt. In de loop van de tijd zijn die regels regelmatig veranderd. Ik heb nog meegemaakt dat je tot wel 20 zoekwoorden moest bedenken per pagina en moest zorgen dat allerlei zoekmachines de website gingen indexeren. Het hierin wegwijs maken van mijn klanten is altijd onderdeel van mijn werk geweest. Omdat ik alle ontwikkelingen op de voet volg en onlangs nog een training heb gevolgd, kun je zeggen dat ik een expert ben geworden op het gebied van SEO.

Ik heb al vaak uitleg gegeven over allerlei aspecten van SEO en ik vind het superleuk om al mijn kennis te delen. Omdat de vraag over vindbaarheid in Google telkens terugkomt heb ik besloten hier een minicursus van te maken. Dit is een 4-delige serie geworden waarbij de eerste video gratis is. Schrijf je in als je deze video wilt ontvangen.

Addy Vader van Dainamics