Handleiding Google Maps voor op je website

Heb jij geprobeerd om een Google Map op je website te plaatsen?

En…. is je dat al gelukt?

Dan wil ik je hierbij hartelijk feliciteren. Want dat betekent dat je een echte volhouder bent, die niet snel opgeeft. Zelf heeft het me enorm veel tijd gekost, geduld en volharding. Er komt zo veel aan te pas, daar stond ik enorm van te kijken. Ik had er weken over gedaan had om voor een klant een Google map op de website te plaatsen. Omdat ik opnieuw zo’n opdracht kreeg besloot ik meteen alle stappen vast te leggen, zodat deze doorwrochte kennis niet verloren zou gaan. Niet in de laatste plaats voor mezelf.

Met plezier deel ik deze kennis met jou…

…om je heel veel tijd en frustratie te besparen. De handleiding staat vol screenshots, links en aanwijzingen zodat je, stap voor stap, alle handelingen die nodig zijn kunt afwerken. En ja, er is nog steeds veel geduld nodig, maar dan weet je zeker dat het niet aan jou ligt, maar aan Google. Ze nemen de tijd om bijvoorbeeld te controleren of alles volgens de regels van de AVG is. Hoe fijn is het, wanneer je weet dat je van jouw kant steeds op tijd de juiste handelingen verricht in het proces. Dan weet je: het kost even tijd, maar dan heb je ook wat.

De informatie over Google Maps is voor 90% gedateerd

Ik heb zelf veel gezocht naar aanwijzingen en handleidingen, maar niets gevonden waar ik helemaal op kon vertrouwen. De informatie op internet is voor 90% gedateerd, of ze is onvolledig, of te technisch.

Stop met zoeken

Waarom zou je verder zoeken? Bestel nu mijn actuele Google Maps handleiding en ga ermee aan de slag. Of kijk waar je vastgelopen bent om weer de draad op te pakken. Dan is jouw Google map binnenkort ook actief.

Met de Google Maps handleiding

  • Bespaar je vele uren tijd
  • Weet je zeker dat je geen stappen overslaat
  • Heb je een actuele gids in handen

De handleiding zal regelmatig worden herzien en aangepast, want zoals je wellicht gemerkt hebt verandert Google regelmatig zijn eisen en gebruiksaanwijzingen. Je ontvangt de herziene versie automatisch in je mailbox als je de handleiding hebt gekocht.

Totaal: 35,09