Ik ben met mijn bedrijf Dainamics Webdesign gestart op 1 januari 2007 onder de naam Dainamics Web & Weefsel. In de begintijd was ik naast het maken van websites nog werkzaam voor de kledingbranche, voornamelijk vermaakwerk. Ik ben opgeleid tot coupeuse in een tijd waarin internet alleen nog maar werd gebruikt door het Amerikaanse leger.

Na jaren achter de naaimachine te hebben gezeten werd de aantrekkingskracht van de computer steeds groter. Ik besloot om een cursus webdesign te gaan volgen en kwam al snel tot de ontdekking dat er veel overeenkomsten zijn tussen kleding maken en websites maken. Het grote verschil is dat wanneer je iets verknipt het niet meer kan herstellen, maar als je een fout in een website maakt dit keer op keer gewijzigd kan worden totdat je 100% tevreden bent.

De overeenkomsten zijn dat je bezig bent met het maken van een uniek product, je bent bezig met kleur en vorm en creatieve en technische vaardigheden wisselen elkaar af. Met beide diensten maak je mensen blij door het maken van iets wat precies bij hen past.

Een nieuw vak leren vereist veel tijd en oefening. Ik heb cursussen gevolgd bij Kellerhuis en heb heel veel kennis opgedaan bij het online vrouwennetwerk Women on the Web. Ik heb me vanaf het begin toegelegd op het werken met WordPress. Omdat het vak constant in ontwikkeling is blijf ik de actualiteiten volgen via verschillende kanalen.

Na een aantal jaren het naai- en het webdesignwerk te hebben gecombineerd besloot ik om me alleen nog aan webdesign te wijden. Het webdesign werk breidde zich steeds verder uit waardoor het lastig werd op deadlines te halen. Bovendien vond ik het wereldwijde web veel leuker en spannender dan achter de naaimachine zitten. Ik veranderde mijn bedrijfsnaam in Dainamics Webdesign en liet een logo maken.

Ik blijf me continue ontwikkelen en richten op de markt. Binnenkort zal deze website een nieuw aanbod van diensten bieden die ook interessant zijn voor vakgenoten. Ik wil mijn kennis gaan delen door middel van instructie video’s en online trainingen over het werken met WordPress.

Het mooiste aan mijn werk is dat ik mensen kan helpen. Gelukkige klanten, daar geef ik alles voor. Mijn missie is niet voor niets: Het leven van WordPress gebruikers makkelijker maken!

Lees wat mijn klanten zeggen!

Als je meer wil weten kun je het volgende formulier invullen of rechtstreeks contact met mij opnemen.

Print Friendly, PDF & Email

Addy Vader

Updated on 2018-02-03T21:03:50+01:00, by Addy.