Ga over op https en zorg dat alle gegevens
die je bezoeker invult veilig over internet worden verstuurd

Help mij met een SSL-Certificaat

In het kader van de GDPR wordt je verplicht om je website te beveiligen zodat de data van je klant niet onderschept kan worden. Browsers waarschuwen bezoekers van websites die níet beveiligd zijn met een SSL-certificaat. Dit wordt aangegeven met een rood hangslot, een melding in een formulier of met een rode gevarendriehoek. Dit geld niet voor websites die geen formulieren of reactiemogelijkheden op hun websites hebben.

Wees dit voor om bezoekers niet af te schrikken en daardoor inkomsten mis te lopen!
Bestel nu een SSL-certificaat.

 

Wanneer je een SSL-certificaat hebt moet je website daarop aangepast worden.
Daar wil ik je graag bij helpen.

Bestel nu en je betaalt slechts € 69,00 (ex BTW)

meer dan 100 mensen gingen je al voor

Dit doe ik voor jou:

  • advies geven bij het bestellen van het juiste SSL-certificaat (als je die nog niet hebt)
  • je database aanpassen zodat alle links van http naar https omgezet worden
  • je website controleren op mixed content (gele waarschuwingsdriehoek) en dat fixen
  • zorgen dat je ranking in Google niet inzakt
  • tips geven hoe en waar je daarna je url zelf nog moet aanpassen (bijv op je social media accounts)
  • Bonus: als ik zie dat je website sneller en veiliger kan worden zal ik dat meteen meenemen

Help mij met een SSL-Certificaat

 

Over Dainamics Webdesign

Mijn naam is Addy Vader. Sinds 2007 werk ik met WordPress. Ik heb het systeem door de jaren heen enorm zien ontwikkelen en heb ook veel contacten in de WordPress-community. Door mijn ervaring en netwerk weet ik hoe ik zo snel en gemakkelijk mogelijk van A naar B moet gaan.

Ik ben een enorme fan van WordPress en mijn missie is om het leven van mensen die werken met WordPress makkelijker te maken. Dit wil ik doen door het geven van trainingen, videolessen en blogs.  Waarom zou je zelf het wiel uitvinden?

Ook wil ik internet graag veiliger en toegankelijker maken. Het onderhouden en optimaliseren van WordPress websites is mijn specialiteit.

Print Friendly, PDF & Email

Versleutel alle gegevens die je websitebezoeker invult

Updated on 2018-02-11T17:11:28+00:00, by Addy.