WordPress Updates

WordPress websites zijn flexibel en betrouwbaar. WordPress is een open source programma. Dat betekent dat het gratis te gebruiken is en dat gebruikers het programma mee verder kunnen ontwikkelen. Dat betekent ook dat je met twee aspecten rekening moet houden:

  1. Door de vele gebruikers die mee ontwikkelen, wordt WordPress vaak aangepast. Dit heeft als voordeel dat WordPress altijd de laatste trends volgt. Maar het betekent ook dat het programma frequent naar de nieuwste versie bijgewerkt moet worden. Dit geldt tevens voor de plugins en thema’s die steeds met de laatste versie van WordPress compatibel moeten zijn en mee evolueren.
  2. Door het open karakter van de broncode is de software ook kwetsbaar. Hackers kunnen hier handig op inspelen en zwakke plekken zoeken in de code om zo in te breken in je website.

WordPress onderhoudsabonnement nodigDe beveiliging van je website dient dus voortdurend in de gaten te worden gehouden. Dit kan je veel stress opleveren en bovendien is het veel werk. Je wordt bij WordPress updates wel gewaarschuwd via een e-mail maar bij plugin updates is dat vaak niet het geval. Daarnaast komt het regelmatig voor dat je website niet goed reageert op een update en dat er dus gerepareerd moet worden. Zeker bij complexere websites heb je kans dat plugins met elkaar conflicteren.

Onderhoudspakketten

Kies het abonnement wat bij je past

Je naam*

Je e-mail*

Telefoonnumer

Ik wil een
Proefabonnement 3 maandenAbonnement lightAbonnement mediumAbonnement specialEenmalig alles bijwerken voor 29,00

Voor mijn website*

Mijn hostingprovider is*

Opmerkingen / vragen

Privacyverklaring